Ionel Florea

Vicepresedinte Birou Județean, Vicepresedinte Birou Local

Sunt Ionel Florea, am 45 de ani, sunt căsătorit, am o fetiță de opt ani, lucrez de 20 de ani în domeniul vânzărilor și de puțin timp sunt Coffee Ambassador pe Oltenia al produselor Lavazza în cadrul companiei Aquila Part Prod Com SRL. În plan politic sunt vicepreședinte al BJ Dolj și al BL Craiova.

Viața mea s-a schimbat în vara anului 2018, atunci când am decis să vin în USR, de la protestele frustrante din stradă în viața politică. Am continuat să le fac pe amândouă și mi-am dat silința, priceperea și experiența de viața să nu dezamăgesc pe nimeni din familia USR pentru că DA, sunteți a doua mea familie.

Am alocat necondiționat foarte mult timp pentru proiectele, activitățile de zi cu zi, organizare, evenimente, campanii și tot ce a întreprins filiala noastră de-a lungul timpului. În egală măsură am participat la protestele de stradă din București și Craiova. Am să amintesc doar câteva:

  • Campania “Fără penali în funcții publice” unde am strâns semnături de la oameni,am fost la primării să depun și să iau dosarele cu semnături validate.
  • Campania Europarlamentarelor -am participat activ pe toată durata,am fost în secția de votare.
  • Campania “Oameni noi” și Referendumul pentru familie.
  • Campania Prezidențialelor.Am coordonat în teren stângerea celor 10.000 de semnături, am supervizat echipa de promoteri, am inițiat programul zilnic al Caravanei și am fost în zeci de localități doljene și în cartierele Craiovei unde am distribuit materiale promoționale, de informare(doar ziare au fost 145.000 de bucăți) . Am vorbit cu mii de oameni despre problemele lor și am promovat valorile USR-ului.
  • M-am bucurat de încrederea membrilor filialei și am fost delegat la Congresele de la București (Congresul maraton) și Timișoara.
  • Împreună cu o mână de oameni și anume: Laurențiu Dincă, Paul Vasile, Manuel Borțoi, Ruxandra Diaconu, am demascat înșelătoria de la “șantierul” Drumului Expres Pitești-Craiova, atunci când Dragnea, Olguța, Manda, Cuc, etc, încercau să câștige niște voturi înaintea Europarlamentarelor și am reușit să conștientizăm opinia publica de adevărata fată a PSD-ului.
  • Sunt implicat constant în activitatea departamentului HR, având principal obiectiv înființarea de filiale în Dolj.